Clash Of Clans

Noin 70 pelaajaa 2 klaanissa, molemmissa jatkuvat sotahaut.

 

Ykkösklaanissa(#2RUGLRLO) lanaillaan mitä pystytään ja molemmat sotahyökkäykset käytetään.


Kakkosklaani (#JGQCPQY) rennommalle meiningille.


Requestit täytetään aina pyydetyillä joukoilla ja donaukset yritetään pitää regumäärän edellä.


 CoC:in S.H.I.E.L.D:n historia by R0bänN:


Pelin alkuaikoina kiertelin klaaneja ja asetuin pelaamaan erääseen international klaaniperheeseen. Vanha Leader luovutti paikkansa minulle, hänen oli tarkoitus pitää viikon tauko. Kuitenkaan häntä ei ikinä näkynyt takaisin peliin joten klaani jäi minun harteilleni. Klaani lähti uuteen nousuun ja sodat alkoi luistamaan, klaanissa ei riittänyt tilaa joten tehtiin 3 klaania. 
Kaikki muuttui kun lähdin parin viikon lomareissulle, päätin jättää klaanin jo alusta asti mukana olleelle luotetulle Elderille. En muista tarkkaan mitä tällä välin kävi, kuitenkin klaanista oli lähtenyt porukkaa ja toiminta lähti laskuun. Voi olla että pelaajat luulivat menettäneensä minutkin klaanistaan ja lähtivät uusiin klaaneihin. Lopulta päätin itsekin lähteä etsimään uutta klaania.
Toiveissa oli että löytyisi hyvin sotiva ja mielummin suomalainen FP klaani. Kiersin varmaan kaikki suomen top listoilta, missään ei tuntunut olevan porukkaa joka vastaisi omia tarpeita. Lopulta löytyi Suomi Poika 3, jossa oli mm. Suomen kovin Äijä. Sodat toimi ja siksi kai mut valittiin edustamaan Suomea Nordic Clashiin. Perus tuuria, että klaani hajosi kaikkien noiden kisojen aikana ja halusin päästä taas sotimaan. 
Katsoimme lankomiehen kanssa Avengers - Age of Ultronia ja päätimme vetää pari sotaa ihan omassa klaanissa. Nimi idea tuli agenteista jotka scouttivat vihuklaanien baseja, cocin niin turvallisesta resuja suojaavasta kilvestä ja tietenki vähän marvelista lainattu myös. Klaani perustettiin syyskuussa 2015 ja syksyn aikana vedettiin 18 cw voittoputki, häviöt tuli vain modaajia vastaan.
Created by R0bänN